Egymásra zuhanó testek,
a vénák szinte szétrobbannak.
A lelkek
rajtuk kívül
kávéznak, valahol.
Az óra nem az időt
mutatja, valami mást.
A pillanatképek
egésszé állnak össze,
csak a történet
a történet
a történet
a történet
a történet
nem lesz már soha
kerek egész.