Valaki más
hangján szól a hangod –
zöld falak, mikrofon,
furcsa szinkron-
Egyes szám második
személyben
beszélő, furcsa ének,
a hanghullámok valami lélek
furcsa ritmusát
próbálják épp majmolni.
Eddig.
Ne tovább.
A toll és a selyem-fekete
tinta is tiltakozva megáll.
Az őrület garázsajtója is
lassan
lecsapódik.