Kedves Juli.
Hajnali 4 kor
sokoldalú forgolódás után
eszmét cseréltem
meg pizsama felsőt kabáttal
hát így vagyok most kedves Juli
átértékeltem magamat
s ezután így átértékelve
szövöm tovább amit szőni illik
önkényes szempontok alapján
már pedig azok vannak
tudom a te pontjaid kicsit máshol
kérlek ne csodálkozz
ha reggel nem lesz többet
összegyűrt lepedő paplan
és nem lesz aki a falhoz szorítson
azon se lepődj meg
ha a mobilodat nem kell kinyomnod
és idegesen a táskádba tenned
azért mert hívlak
nem foglak
egyedüli kapcsolatunk a hajnalra szorítkozhat
megfoghatatlan vizespohár leszek számodra
amit félálomban leversz
mikor érte nyúlsz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.