A férfi ...
A férfi, akit szeretek
tükrökre fest, mert
azt mondja, még sohase
pillantotta meg
a saját arcát a
mások által
készített tükrökben.
Csak nevetséges torzképeket,
hogy fogyatékosokkal
zártak össze egy helyre
egészséges gyerekeket,
és ez nem fajt senkinek sem,
inkább az fájt nekik, hogy a
férfi is lélegzetet vett.
A nagyapám cimbalmokon
játszott, de olyan gyönyörűségesen,
hogy a szívek megrepedtek,
és a csillagok könnyei peregtek.
Ezért van az, hogy titkon egy
férfit szeretek, aki tükrökre fest.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.