Szent Péter vár
a naptáram mióta csak ti vagytok
mióta itt lakom hónapok helyett
már megtettem mértéknek a csöveket
az élet erre vizelet és hangok
reggel hét harminckor a kölyökvekker
visít s húzza le kétszer az éjszakát
az anyja melegét rejti(k) a csap(dák)
hogy lemossam a falról domestos kell
egy éve apám felém költözött
néha én sem tudom, hogy most kivel jár
de a bojler helyett sokszor ő nyögött
próbálok emlékezni, csövek, naptár
melyik város időzóna ez a köd
azt mondta az a szép ha szentpétervár
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.