az előbb a metrokocsi ablakára kihelyeztem egy
szép kilátások felíratot szürke és homályos
elsuhanó elmsódott vagy kivilágitott műmárvány
falak határolják esetleg ember tömeg amelyik
unottan várakozik hogy benyomakodhasson illetve
kihányatasson fluktuál a falhoz szemetes támasztva
padok mocskosak a reklámok a falon mind hazudik
szép
kilátások