Barátsággal, András
RK-nak
Nem nézegetni az erkölcsi kódexet,
összehúzott szemöldökkel a hibákat
nem katalogizálni. Minden defektet
már gondolatban elintézni mi árthat,
s a kezünket tűzbe rakni, meg ilyesmi.
Elkísérsz, mint mondjuk Dantét Vergilius
a sötétben (vak a világtalant). Ha futsz,
utánad szólok: nincs értelme sietni,
de valójában nem bírva az iramot,
kissé félve figyelem új írásaid
születését. A lelked elém kirakod,
és persze kirakom én is, hiszen ettől
lesz barátság közös utazásunk, amit
elkezdtünk, (s a pont helyett álljon itt vessző)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.