Ha megfog a kéz
1.,
Kereslek, ha nem vagy itt
A hiányod megvakít
Elképzel, formál, lefest
Őrült vágy hajt, repest
Bennem minden gén keres
Sejtek, rostok, DNS
Bujkálsz, mint a rózsafán
Átszűrődő holdsugár
Rezgő-felhő illatod
Súgja, keress, itt vagyok
Szemem lobban, átkutat
Járatlant, és járt utat
Érted nyílik ki a száj
Sír, jajjong és kiabál
Hallgat a fül, oly hegyes
A szív sikong: S. O. S.
2.,
Ha itt vagy, mondd, ki keres
Hogy "vagy" az természetes
Őrült vágyam nem repest
Nem képzeleg, le sem fest
Génjeim közt hordalak
Magamba beoltalak
S ha bújkál a rózsafán
Átszűrődő holdsugár
Sóhaj, zokszó nem esik
A "van"-t sosem keresik
Szemem fénye nem kutat
Hozzád járatlan utat
Nem hall a fül, nincsen nesz
A szív érzi, hogy szeretsz
Mikor megfog két kezem
Többé már nem kétkedem
2008 VI 11
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.