érzéki játékok - a tékozló megtérése
érzéki játékok - sötét kis sarkokban
szanaszét dobálva kezek, combok, hátak.
gyerekszobánk falán soha nem száradó,
méregszínű festék - szebbet nem találtak
a titokban festők. néha előbújnak
fentről a falakból. tudják, hogy nem alszom -
persze úgy csinálok. sziszegő ecset-hang:
lassan le, lassan fel. soha sem haragszom,
amikor érzéki játék-darabjaim
kezeikbe veszik - hiszen nem érthetik.
én tudom a titkot - mozdulatok sorát,
melyek e szemetet élő hússá teszik,
hogy aztán karmoljon, harapjon és rúgjon -
ahogy azt szeretjük. ti meg csak fessetek
ördögöt a falra! rothadó avarba
száműzetnek végül - combok, hátak, kezek.
tessék, hát itt vagyok! a törzs majd befogad.
csont roppan, vér cseppen - átlagos szertartás.
egy kicsit érzéki, kicsit sem játékos.
vadász-szezon van! hát, induljon a hajtás!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.