Sétált a Kedves
Ott, ahol folyton fúj a szél
s a Híd lába Pest öreg testébe dobban
hogy megüljön benne, mint remény a csontban
sétált a Kedves...libbent Zoém
a partra...hol mindig fúj a szél
két utca álma csüng egymásba égve
s ötvennégy lobogó kicsattan az égbe
lépett a Kedves...zizzent Zoém
a partra...annyira fúj a szél
benne zsivajgó gyermekek tánca röppen
felborzolt vágyaink úsznak a ködben
s úszik Zoém...sétált a Kedves
velem...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.