illesztem bontom átfestem
nem tetszik így az ősz
ahogy most
se a zörgés se a bennük csúszkáló
tovább-
hullni akarás
a darabosan sarkonként
darabosan más-más irányból
a szél sem
és a bontott tetők alatti
szivárgás-
horizontokban is vannak
őszelőttre utaló képek még
széles
színes
megalkuvásai a maradni akarásnak