régi és új ideálok között kell bolyongani
a gyilkos ösztönök elpuhultak
vannak helyettük gyilkos neurózisok
felcserélve a célszerüséget esztelenségre
civilizációs pc játék
egyikünk se fogja végig csinálni
az információ évszázadának hajnala
kéretlen adat áradatba fullhat
eddig még minden kornak bealkonyult
kevés ellenvetéssel