Akármi, bármi, majdnem
A doktornőm mesélte,
diagnózisa pontos,
haja melír, francia körme
házatáját még nem söpörte, hogy
amikor az első férje után,
a második férje előtt,
időben, nem térben persze,
mert az meg korábban verte,
a barátjával szerelmeskedtek, aki
később a második férje lett,
a Balaton közepén,
csónakon, ó nagyon, mondhatom,
ő mondta így, szóval
élvezte, csak aztán
jött a rendőr, és
közszeméremsértésért egy-
havi fizetésük bánta, és
sok sikert kívánt, kivárta, kezet
rázott, pofázott, fázott
kicsit a légkondi okán,
mert hát szeptember derekán
ekkora meleg, ez szinte káros, de
nekem legyen mondva,
így mondta, én most magát
irigylem nagyon, mert
bár, nézzük csak,
hátralépett, úgy nézett, a
csípője széles, és kicsit
meghízott hátban, de
még lehet magából
akármi, bármi, és a
lábát sem kell még levágni, mint
az enyémet majdnem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.