Az öreg fényképész utolsó kísérlete
próbáltam fotózni tengert
kerestem ravasz beállásokat
oldalszél fújta női haj volt a napfény
mint németalföldi vásznakon
vártam felhőket vitorlásokat
benépesíteni szürke lüktetését
perspektívát keresni folyton
kicsavart testhelyzetekben
kifacsart izmok izzadásig
mégse volt elég
inam kioldózsinórom feszült
otthonom lett a sziklaágy ha alszom
fülemhez tapasztott tengerparti kagyló
morajlás-vérkeringés
morajlás-vérkeringés
morajlás-vérkeringés
mióta hátrálok te jó ég
befogni parttól partig egy óceánt
talán majd most mögöttem
sosem-lesz zuhanás szakadéka
annyi biztos 82 éve exponálsz uram
de a képeim néző kisfiú
megérzi-e a sós szél illatát
ha elkattintasz egyszer?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.