Ikszikszikszív
(Stiller Kriszta harmincnegyedik születésnapjára)
Egy furcsa népség. Lélekszáma egy.
Testszáma is. Vagy most lesz annyi épp.
A lelke súlya, mint a bálnaszegy,
s beléfaragva sok száz grammnyi kép.
Mert téged tényleg ALKOTOTT az Úr,
és nem világra szart, mint másokat.
Ő legtöbbször csak úgy a sárba nyúl,
de van, hogy több világig ásogat,
hogy megtalálja azt a réteget,
mely alkalmas, hogy gyúrja ő tevé,
akit majd hátradőlve nézeget-
het, úgy csinálva, mintha értené.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.