a kérdésekből immár
válaszok lettek
s kétkedésből
fényes bizonyosság
hosszú út végén
érkeztem meg
hozzád
...
múlt idők nehéz
selyemgubójába zárva
álmodtam magam
egy szebb világra
s megszülettem
általad
...
szárnyamat
a fénybe igazítom
imágó létem
még új nekem
tartsd fölém tenyered óvón
tiéd ez a
szerelem