Találni kell egy szállodát
Találni kell egy szállodát.
Utána készülni a parkban.
Padlás jön, és a szuterén
előtt, az északi apartman.
Megérteni a szinteket
a londiner alkalmas mérce.
Előbb kidob, majd kölcsönad,
hajbókol, végül nem vesz észre.
Kezdetnek szűzi áldozók.
Pincérnőből sok is aránylag.
Pezsgővel várni a dizőzt.
Fizetni később konyhalánynak.
A forgóajtó startkörén.
Aztán az iroda[lm]i estek.
És holtszezonban hallgatás
a stílusos, maradni veszteg.
Lezárni írószekretert
a szó fejtőinek kódolva.
Beadni kulcsot, többi már
a józan recepció dolga.
Budapest, 2007.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: kötetlen