Kár, nem?
Sevillát szép nap fűti máma.
A kerthelyiségben don José.
Fejében bor, meg szép gitána.
A vér, az nem válik rozé.
És fúj a gyár, és fúj José is.
"No, mos' má' gyönni ke' neki."
És rothadtszőlő-szín poézis
a hab, mi száját verte ki.
"Haggyá', be vagy te baszva, János!"
Egy hörrenés, egy villanás…
A barna hasból, mi már kiáll most,
az nem kanál, se villa. Más.
Sír a kocsmáros. Azt a bort ha
kicsit még jobban felv… izé…
Úgy érzi, szűk szivén a borda.
A sarkon jegyzetel Bizet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.