mint münchhausen
kihúzom magam a hajamnál fogva de végig
azon agyalok minek kellett magam belelöknöm
mindegy ezen túlestem azért kicsit szorongok
miközben húzom magam - mi van ha nem kifelé
húzódzkodom hanem pont most a hajamnál fogva
tolódom beljebb valami még nagyobb kulimászba
hiszen a bent és kint a fönt és lent a jobbra és balra
mind csak nézőpont kérdése és a világ már úgy is annyit
forgott velem körbe csoda ha nem tudom hogy merre az arra
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.