szellem
(stark attila egy munkájának margójára)
29 elmúltam
több mint 10 éve
minden áldott nap mérgezem
magam mindennapi cigarettám
add meg nekem trafik isten
a reggeli kávémhoz kell
te is tudod
csak hogy mást ne is említsek
konzervál a pillanatba
hogy ne létezzen jövő
füstje varázsköd
mosoly albumba transzponál
ott hagy a többi régi fénykép közt
arra nem akarok emlékezni
hogyan végez velem
a korházi ágyra a csövekre
hogy a nővérhívó nem jelez
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.