Most szépen kérlek
Te a szennyest tisztábbnak mondod.
Nekem a textil akkor a legjobb,
ha mosószer szaga van.
A harisnyádat a legutóbb itt hagytad.
Én, azóta őrzöm.
Mert szerinted az emberi bőr,
az határozza meg a ruhadarabot.
De igazából nem erről van szó.
Hanem, hogy a szádon jól mutat a bazdmeg.
S ha beléd kötök, vitatkozni kezdünk.
Általában te csak annyit mondasz:
hogy döntsem el két kérdőjel közül,
melyik a görbébb.
Szerintem, amelyik jobban mocorog.
De most szépen kérlek, ha befejezted végre,
szedj össze mindent, ami piszkos, a harisnyád is,
tedd be szépen abba a mosógépbe, mosószer és víz,
s ha kimostad, kérlek teregess ki. Rendben?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.