Fogtad a poharat
kiöntött sörhab folyt végig a kezeden
szoknyád összegyűrve
hevert combod alatt
akár egy elhasznált zsebkendő
mintha távcsővel néztük volna egymást
pedig olyan közel ültünk
hogy időnként egymás lábába rúgtunk
véletlenül az asztal alatt
aztán azt mondtad
szarul vagy
miközben a dohányfüst a szádból
a nyakam köré vándorolt és megcirogatott
azóta sálat hordok
és nőket csavarok belé