Fehéren villognak az ablakok;
Sok mohó, fényes ragadozó-fog.
Hiába jajgatok. Nem jön vadász, sem idomár.
Puska, ostor falnak támasztva áll
Valahol messze, ahol nem hallatszik
Az itteni halálsikoly sem.
Senki nem jön segíteni.
Fehéren villognak az ablakok.