Fehéren villognak az ablakok;
Sok mohó, fényes ragadozó-fog.
Tépik húsomat, morzsolják csontomat.
Hiába jajgatok. Nem jön vadász, sem idomár.
Puska, ostor falnak támasztva áll
Valahol messze, ahol nem hallatszik
Az itteni halálsikoly sem.
Senki nem jön segíteni. Egyedül harcolok.
Fehéren villognak az ablakok.