áthoztam a vacsorád, itt eszem meg.
mióta gépen vagy, én kapom.
látod, maradtál a táplapon, ahogy hívtad.
na, figyelj!
(azt mondják, hallod, amit beszélek.)
sze-rin-tem, szín-lelsz.
mert utálod a kórházi kosztot.
nagy marha vagy te komám!
a mai, egészen finom.