Szeretem nézni a szemed,
Mint valami üvegfal mögött
Kiállított múzeumi tárgyat,
Apró ábrándokat fűzni
Egy soha létrejött élethez,
Ami a képzelgéstől lesz szép.
De hamvas bőröd alatt
Ezernyi veszély lapul meg:
Ropogós csokoládé alatt
Mentolba harap a gyanútlan.