A király meztelen (töredékem)
A költő költ.
A hamis pap papol.
A héttérből mozgató szatír
új névtelen bejegyzést
ír a DOKK-ra.
A költő költ, miközben
nem is keres,
mert munka helyett is ír.
Panaszkodnak
a cég ügyfelei .
Kevesebb lesz a jutalék,
ha lesz!
A költő költ.
A hamis pap dalol:
rímet farag, hogy Isten
helyett is benne higyjenek.
Támadja a Pápát. S a történelmi
egyházakat éppúgy,
mint az evolúciót,
de azért a történelmi egyházakat
ezerszer jobban!
A költő költ
és teljesen mindegy,
hogy Pesten költő, vagy
Budán költ ő
mert egy pohár sör itt is ott is
210 forint.
A király meztelen, ezt tudja jól
a költő, de ki a király itt a
nudista strandon?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.