Október 25. (péntek)
Megint előkerült a régi nagyító a pincéből, egész nap
negatívokkal bíbelődöm. Éjszaka a felhők világosak
és az ég sötét. Más nem nagyon történt. Hiányzol.
Furcsa elgondolni, hogy soha sem alszunk
egyszerre. Ma erre gondoltam. Különben napok óta
először újra csellózom. Szerintem a zene inkább
megértés, mint technika, mondta ma egy ellenőr,
hogy ő is csak a munkáját végzi. Nincs igaza.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Új Forrás, 2003/5