hasonlít
elfelejtett írók zsebrevágható könyvei
előtt összeomló házból kimenekített régi
gyógyszeres kerámiák és üvegek nekik
támaszkodva a bokszoló egyesületről
sárga csoportkép már meghalt fiatalokról
a középső félmeztelen sor két szélén két
kuglifejű vézna mindketten féltérden egyik
Kovács papám másik ikertestvére Endre
bácsi úgy rémlik mikor születtem éppen
akkor halt meg idősebb rokonok mindig
mondták mennyire hasonlítok rájuk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.