A meleg az tulajdonképpen csönd és nyugalom.
Kéne egy jó mondat a tengerről. Pedig a földgáz is
folyékony, csak nehéz megtartani. Fűteni kell.
És fürödni. Éjszakára mindig kitisztul az idő, akkor
közel engedem egymáshoz a dolgokat. Az, hogy
valójában mi történik, senkit sem érdekel, és ez így
van jól. A látvány a fontos. Megtörülközöm, csöndes
vagyok, és nyugodt.