Október 18. (megfigyelés)
Éjszaka minden ember magával foglakozik.
Független és idegen a környezetétől, így könnyen
észrevehető, és kiszolgáltatott. Rokontalan tárgy,
ezen alapszik a játék. Fogom a teniszlabdát,
eldobom a kertben, a kutya utána szalad, és elkapja.
Tegnap viszont a sárgászöld levelek között eltűnt a
labda. Álomtalan alvás. Nappalra bezárom az
éjszakát, ha esik beengedem a lakásba. Legalább öt
fokot hűlt a levegő.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Új Forrás, 2003/5