Súlyos következmények (vendégszöveggel)
"Most remeg az ágy,
valaki játszik a micsodájával.
.........
Bedugjuk a bűnöst ruhástól a zuhany alá." /P.I./
"A ma embere bármilyen fejlettnek hiszi is magát,
nem vállalja olyan természetesen a szexualitását
ahogy kellene.
A problémák zöme onna ered, hogy olyan emberek között
élünk, akik még dugni se tudnak!
Elcseszett katonatisztek!
Elcseszett politikusok!
A népet rendesen cseszegetik, ők maguk
azonban képtelenek arra, hogy a megfelelő választ
megtalálják a szexuális erőszakra, amelyet
a kizsákmányolás gyakorol."
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.