ősz füst ősz
ősz ősz füst ősz
madárhallgatás
köztünk is minden
megszakad
akár a parki pad
ha egyikünk feláll
ősz füst ősz
ősz ősz
köztünk is mint
már annyiszor
álmomban ősz füst ősz
és égnek, égnek az erdők
bennem - benned
más se marad, csak
ősz, füst.