Gyerekjáték
Kondenzcsíkok alatt felett között
elvágott köldökzsinór
egy papírsárkány
maga után húzott madzagja
a füvön kisfiú
tágra nyílt szemmel mered utána
kéz keze antenna a levegőben
este a tanulás után használt
papír olló filctoll
a felejtés fiókjában hever
a ragasztó kinyomott tubusa
levedlett állatbőr a földön
néhány mozdulat maradt
ahogy félbehajtja az A/4 es lapot
ahogy arcot rajzol
ahogy megcsomózza a spárgát
ahogy a szél kicsavarja kezéből
és a távolba repíti játékszerét
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.