Vár Rád a Mennyország!
(Szép Feleségemnek, esküvőnkön Schmidt Vera énekelte)
Megszűnt a világ,
Most cak Téged látlak.
Te drága virág,
A szépséged áthat.
És elönt a hála
Hogy mellettem állsz
És elönt a hála
Hogy lelkemre vágysz...
Rádmosolyog a végtelen Élet
Leélem én az életem véled
Társad leszek egy életen át
És nem vár hiába rád a Mennyország...
Rád leltem végre
Az Isten így döntött
Rábíztam az égre
S e nap beköszöntött
És elönt a hála
Hogy mellettem vagy
És elönt a hála
A sorsom Te vagy...
Rádmosolyog a végtelen Élet
Leélem én az életem véled
Társad leszek egy életen át
És nem vár hiába rád a Mennyország...
Szeretlek én, szeretlek Téged
Leélem én az életem véled
Társak leszünk egy életen át
És nem vár hiába ránk...
a Mennyország...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.