I' am Robinson
Nyitva maradt a csap
elaltatott a csepegés
akár az esti mese
a víz lassú folyásban
körbe vette ágyamat
önmagam lettem saját szigetem
Robinson vagyok
I' am Robinson
az elárasztott szobában
a tárgyak körülöttem úsznak
bennem úsznak
úszom bennük
akváriumom falába
néha beleütközöm
magam is tárgy vagyok
akár egy vasaló
ami tenger fenékre süllyedt
féllábú asztalok között
finoman oldalra dőlve hallgat
hullámról álmodom
hajó érkezéséről
elzárt csapról
arról álmodom
hogy nem álmodom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.