Brókervilág
Bróker bukszák, bróker bárók,
Bróker bérből bróker bálok.
Bróker bross és bróker brokát,
Bróker baby-k, bróker bokák.
Bróker body, bróker building,
Bróker buli, bróker lízing.
Bróker balhé, bróker börtön,
Felfüggesztve otthon töltöm.
Bróker bérlet, bróker balett,
Bróker Kitty, bróker Zsanett.
Bróker boltot, büfét szanál,
Lagzi Lajcsi kolbászt zabál.
A kultúra befektetés,
A művészet haszna kevés.
Mind csak számviteli hibák,
Bróker itt az egész világ!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.