levél egy bogárnak
Csodaszárny. ha akarod elengedlek,
nem akarnék méltatlan kegyedben.
elfújlak messze, ne férkőzzön hozzád gonosz szellem,
a szép mindig szép lesz,
nem csúnyítja haláltánc.
csak állok. fátylán apró tüskéim fénylenek,
hiába veszem fogai közt,
sikolyom boszorkánnyá tesz.
Hajnalra kitisztul, madarak
vesznek szárnyukra,
nappal sziklák tövében lakom, ki-
kijárok a tisztásra,
lepkék szárnyán iszom tovább
szirmok üdvösségét.
u.i.
bocsáss meg a gonosz megfertőzött
éjszaka okádok mindenféle rémséget
vagyok mélyen sötétség gyomrában
senki nem láthat ott lenn
fenn mennyek táncában.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.