na végre...
Jó. vegyük például azt, hogy te sem most jöttél le a falvédőről. persze így kimondva banán (is).
szórakoztató tömböket faragsz kívülről belőlem, hogy felmutasd: ím! emberek, mily banális.
van hogy az a gondolat csap meg, szórakozol, aztán invitálásod már provokál is...
az a bután íves pöfetegfejed ha kicsit kevésbé lenne vicces, bedőlnék azonnal
de így, vegyük egyszerűen csak dobok egy atlaszt, keresd ki magad benne.
talán így van esélyem, hogy egyszer abbahagyod végre.
Jön, nem tágít. élvezi húzni. letagadja, de sör helyett tejet iszik. anyacsecsből. szívja s közben elélvez.
rajt hagyom kezem, hadd élvezze a sós ízt ahogy semmi száján
táncol. de folyton kifogja a halakat torkából. nem tanították meg harapni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.