Tegnap azt mondtad,
apád beteg,
és miközben ezt mondtad,
én egy döglött galambot
temettem el
az árnyékommal.
Kereszt is került fölé,
a nyelvemmel rajzoltam
a szájpadlásomra. Ma meg
az jár a fejemben,
szegény autós nem is sejti,
a galambon túl minket
gázolt halálra.