Magány
A nyüzsgés elmarad mögöttem,
Nem létezik más, csak a pilanat.
Az álmok varázsa újraéled.
Felmerül sok emlékképem,
Egész életem újraélem.
Nem zavar meg rossz gondolat.
A csend, úgy tűnik, végtelen,
Mégis ezernyi zaj hasítja szét,
De nem hallom az élet sok neszét.
Arcom az égnek fordítom,
Szemem a napba néz,
Elvakít a fény.
Szabad vagyok, igazán szabad!
Az vagyok, aki lenni akarok.
Én forgatom az idő kerekét.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.