másolatok megértésre
meg sem érkezem
és máris áthaladok
a rongyokká szabdalt
felhők
az emésztetlen
emészthetetlen
távozások sikátorain
megfigyelve
a rejtőzködés fogai közé szorult
én
sóhajcseppjeit
a
piac pengő kövein
mocskos szakadásnyomok
a várakozáshinták játéktermeiben
és lent
egészen lent
a feszülő liget padjain
káprázat súlyok
idegen lista
egy alig használt élet
szándékairól
egy tócsa elnyílott
soha ki nem bomló
virágaiban
gyönyörű és ostoba
mint egy
égve felejtett tűzijáték
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.