kellene
kellene hogy legyen mondanivalónk
amikkel egymásba kapaszkodhatnánk
szeretlek
de arcom porózus és hideg
mosolyom por és vulkáni hamu keveréke
és szavak helyett
sófoszlányok szakadnak le nyelvemről
sétálunk a parton
ólomszürke vízcsíkokban kacsák
vasszürke foltjai
csendünk
mint az éjszakai villámlások helyén
a fekete