földrengéskor az embereket
gúlákba rakják az utcán
a házakat szétszedve halmozzák
egymásra a televízióképernyőn
nem szeretnék a tévé derengésén
keresztül az utcára kerülni
a képkockákba fektetik ki a
testeket a következőn
rendezetlen halmozott
házakat mutatnak a
képernyőkön bevágás
végefőcím reklám jön
vagy a híradás folytatása