Uszodába ment az osztály.
Az öltözőben persze mi,
lányok is nézegettük egymást.
Az én hónaljam még teljesen sima volt.
Azt akartam, hogy jó szőrös legyen,
mert akkor végre felnőtt nő leszek.
***
Jövő héten új osztályon kezdek.
Biztos mindenki jól megnéz majd magának.
Megint be kell kennem a hónaljamat
szőrtelenítő krémmel,
hogy teljesen sima legyen,
mert most már felnőtt nő vagyok.