megingok
ez így nem igaz
szétfoszlik
ez így semmi
gaz között oszló
múlton tört-
eget tányérra kenni
hívatott másnap
és másnap
ott
flangált
az én kimetszve
cipelte mindenét velem
míg indulatán az este
lappang
hogy
értelmét a torz
sötétség újra
újra
eléterítse
ennyi volt