tegnap anyám meggyszószt csinált
pont ahogy szeretem,maggal cukor nélkül
a konyhában ültünk 3 órás vonatutam után
mondta most hogy eltköltöztem egyetemre készül
az igazán-levágathatnád-már-hajam a tányérba lógott
ahelyett,hogy rám szólt volna mint mindig üveges szemmel nézett egy az abroszon diszelgo foltot
majd felállt és kiment
azóta minden közös ebédnél a tányérba lógatom a hajam
de semmi