mintha
mintha egész életemben egy verset írtam volna,
egyetlen hosszú-hosszú mondatot...
mintha sorsom egy dallam volna,
bölcsődalból hajlik a blues felé...
mintha ismernék mindenkit a Földön,
mégsincs nálam magányosabb...
mintha lenne értelem és cél
amiért megszülettem...
mintha semmi közöm nem lenne
olykor a valósághoz...
mintha egy percet megragadni
emberhez illő lenne...
mintha rajtam állna holnap és holnapután...
mintha szeretni tudnék újra...
szükségem van rád.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.