A hosszú jégen
A hosszú jégen előrecsúszik,
és nincs, hogy kinek mutatni meg,
tóból lett folyóvízben úszik
közel mindene, juszt sem érti meg,
más városban, de mindig egyedül,
napsütésben, idegen köveken
keres valamit, soha le nem ül
(talán keres valamit, azt hiszem)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Holmi,