dilettáns vers
mire vagy képes ha gyűlölsz és mért
csak ennyire ha szeretsz mért dominál
egy negatív érzés a pozitív felett
zászlók alatt ha egyesülsz első
sorban kirekesztesz azt nézed miben
különbőztök nem az azonosra figyelsz
egyszerűbb a rosszat elhinni
beállni a sorba a sok közé
elhinni együtt legyőzhetitek
a falra mázolt rémképeket
menetelsz a sokkal már nem vagy
egyedül gyűlölsz és szeretet vársz el
attól aki veled együtt menetel
ölsz akár ha kell - fekete sereg
nem látod magadat ölöd meg
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.